Almarowinkel.nl is een outletwinkel die online groot en klein speelgoed verkoopt. onze winkel is gelegen te Huizen een online winkel met klein en groot speelgoed wat steeds wisselt van assortiment met een aantal producten vast in ons assortiment. Vele bekende merken zoals Lego , Playmobil , nerf , hasbro , my little pony
Ook verkopen wij veel huishoudelijke producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Spellen voor het hele gezin

Nu de dagen korter worden en het sneller donker wordt is het weer tijd om gezellig ‘s avonds binnen een spel te spelen. Alleen, met vrienden of met het hele gezin! Vanaf 3 november verkoopt Almarowinkel de leukste spellen, zoals het populaire Ticket to ride, Jenga, Monopoly junior, en Wie is Het. Wil je thuis de ervaring van een excaperoom beleven? Ga dan voor Exit het Spel. Liever puzzelen met 3D effect? Kies dan de 3D-puzzel night edition.
Op zoek naar het ideale schoencadeautje of verzamel jij alles van Playmobil? Vanaf 3 november verkoopt Almarowinkel diverse Playmobil speelsets voor maar 3,49. Naast de Playmobil sets kan je ook andere schoencadeautjes uitkiezen bijvoorbeeld van Barbie, Polly Pocket, Jurassic World of Hot Wheels! Vanaf 3 november liggen er ook weer verschillende Lego speelsets in de winkel.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
U kunt ons bereiken op het onderstaand adres

U kunt ons bereiken op het onderstaand adres

Almaro Outlet winkel BV
Oostermeent Zuid 124
1274 SW Huizen

Telefoon:0356315868
E-mailadres: info@almarowinkel.nl
KvK-nummer: 
88836134

Btw-nummer: NL003883224B60